Mijn favorieten

Onze medewerkers

Ben Mordang makelaardij o.g. B.V.

Ben Mordang
Ben Mordang
Beëdigd NVM Makelaar Taxateur RM/RT
Nadat ik meer dan 20 jaar in het bankwezen heb gewerkt, heb ik in 1998 besloten om mijn eigen makelaarskantoor te starten. Sinds 1999 ben ik Beëdigd makelaar, ofwel Register-Taxateur en sinds 2009 is ons kantoor aangesloten bij de NVM. Tot op de dag van vandaag doe ik dit werk met evenveel plezier en enthousiasme als bij de start. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een echt familiebedrijf en dat maakt mij ontzettend trots.
Anita Mordang-Menning
Anita Mordang-Menning
Office manager
Nadat ik 20 jaar werkzaam ben geweest in de dienstverlenende sector, ben ik sinds 2007 werkzaam in de makelaardij. Ik zie het als mijn taak om te zorgen voor een goed en stabiel fundament van deze organisatie. Persoonlijk contact en integriteit zijn kernwaarden die centraal staan binnen ons bedrijf en die ervoor zorgen dat ik dit werk al jaren met heel veel plezier doe.
Louis Mordang
Louis Mordang
Makelaar K-RMT
Sinds 2015 werk ik met veel plezier in de makelaardij en momenteel volg ik de opleiding tot taxateur. Ik ben de jongste kracht in ons team en houd mij o.a. bezig met innovatie in het makelaarsvak. Het afwisselende en uitdagende werk in deze branche bevalt mij goed en ik hoop mij de komende jaren dan ook verder te ontwikkelen als vastgoed adviseur/makelaar.
Marjo Daniels-Menning
Marjo Daniels-Menning
Kort na de start van ons familiebedrijf ben ik ingestapt om Ben te ondersteunen bij zijn diensten als makelaar en taxateur. Door de jaren heen is ons team qua samenstelling veranderd, maar ons streven om op een verantwoorde en integere manier om te gaan met onze klanten en ons vak is steeds hetzelfde gebleven. De familieverhoudingen zorgen niet alleen voor een uitstekende samenwerking waarbij wij elkaar aanvullen, maar ook voor een vrolijke noot in ons leven.