Mijn favorieten

Verkoop

Je huis verkopen is niet iets wat je dagelijks doet. Het is een waardevol bezit en daar ga je zorgvuldig mee om. Er komt veel kijken bij de verkoop van je woning. Wat is het waard? Wat is een realistische vraagprijs en hoe zorg je ervoor dat je deze ook krijgt? Voor Ben Mordang Makelaardij is het taxerenaankopen en verkopen van woningen in Zuid-Limburg dagelijkse kost, al sinds 1998. Met een flinke dosis aan ervaring en kennis op bouwtechnisch en juridisch gebied helpen wij je met de verkoop van je woning. 

Iedere woning is op zijn eigen manier uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij doen er alles aan om het verkooptraject zo goed, snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt daarbij rekenen op een full-service aanpak: van waardebepaling en bezichtigingen, tot en met het tekenen van de overdrachtsakte bij de notaris.
 

WAAROM BEN MORDANG MAKELAARDIJ?

  • Full-service makelaar in Maastricht e.o.
  • Haalt het maximale uit je huis, appartement of pand.
  • +20 jaar ervaring op de woningmarkt Zuid-Limburg.
  • Verkoop via moderne kanalen zoals Funda.nl, Jaap.nl en Facebook.
  • Gecertificeerd NVM-makelaar.
 

VASTGOEDCERT


Om sinds het vervallen van de wettelijke beëdigingsplicht de kwaliteit van makelaars onroerende zaken te kunnen blijven waarborgen, is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht. Deze stichting heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.
 
Je vindt ons hier in het VastgoedCert-register.
 

VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK EN WAARDEBEPALING


Het belangrijkste is dat verkoper en makelaar op één lijn zitten. Wij komen graag naar jou thuis om kennis te maken met jou en je woning natuurlijk. Tijdens het intakegesprek worden jouw verkoopwensen en de mogelijkheden besproken. Onze NVM-makelaar neemt uitvoerig de tijd voor de waardebepaling en het beantwoorden van je vragen. Op basis van onderling vertrouwen gaan we samen het verkooptraject in.
 
Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek of bel tijdens kantooruren naar 043-3520655
 

 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring