Mijn favorieten

Verkooptraject

Wij doen er alles aan om het verkooptraject zo goed, snel en soepel mogelijk te laten verlopen. We leveren full-service: van waardebepaling en bezichtigingen, tot en met het tekenen van de overdrachtsakte bij de notaris. Wij beginnen graag met een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis.

 

VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

 

Tijdens het intakegesprek worden je verkoopwensen en de mogelijkheden besproken. Onze NVM-makelaar neemt uitvoerig de tijd voor de waardebepaling en het beantwoorden van je vragen. Samen doorlopen we alle stappen, de bijkomende kosten en de verwachte opbrengst. Op basis van onderling vertrouwen gaan we samen het verkooptraject in. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten.
 
Je kunt via onze website een afspraak maken voor het intakegesprek en de waardebepaling of bel naar 043-3520655
 

DE VRAAGPRIJS EN ONS VERKOOPPLAN

 

Natuurlijk wil je je woning aan een goede prijs verkopen. Samen met onze ervaren taxateur bepaal je de uiteindelijke vraagprijs. Onze adviesprijs en de verkoopstrategie (verkoopplan) baseren we op de relevante factoren die de waarde van jouw woning beïnvloeden. Denk aan de ligging, de woonoppervlakte, de onderhoudsstaat, de beoogde doelgroep, het concurrerend aanbod in de omgeving, de actuele marktomstandigheden en meer.
 
Kortom Ben Mordang Makelaardij zal samen met jou de juiste strategie uitzetten om de woning te verkopen!
 

TE KOOP ZETTEN

 

Met alle neuzen dezelfde kant op gaan wij jouw huis te koop zetten. Dat betekent onder andere:

  • Professionele foto’s laten maken door een vastgoedfotograaf
  • Een deskundig meetrapport opstellen
  • Aantrekkelijke verkoopteksten schrijven voor het web en de brochure
  • Publiceren en promotie op het internet

En natuurlijk krijg je gratis styling tips en vergeten we ook het TE KOOP-bord niet in je voortuin of op het raam!
 
Promotie via het internet, sociale media en Funda.nl
Hoewel het ook nog mogelijk is om je huis in de lokale krant te adverteren, promoten wij je huis via het internet aan het grote publiek. Wij maken standaard gebruik van de moderne verkoopkanalen zoals onze eigen website, Funda.nl en sociale media zoals Facebook.
 
Door het NVM-lidmaatschap kan Ben Mordang Makelaardij jouw woning prominent presenteren op Funda.nl, het grootste vastgoedplatform van Nederland.
 
Naast Funda.nl kunnen woningzoekenden jouw woning ook vinden op de volgende belangrijke websites: www.woonpleinlimburg.nlwww.jaap.nlwww.pararius.nlwww.huislijn.nl  en www.zoekallehuizen.nl.
 
Ben Mordang Makelaardij biedt nog meer unieke promotiemogelijkheden aan. We vertellen je er graag meer over tijdens het intakegesprek.
 

BEZICHTIGINGEN

 

De eerste potentiële kopers melden zich voor jouw woning. In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen in en voeren deze ook uit. Tijdens de bezichtigingen hoef je zelf niet thuis te zijn. Het is zelfs beter van niet. Kijkers durven meer te vragen aan een makelaar en vinden het doorgaans prettiger als de verkoper er niet bij is. Wij leiden de geïnteresseerden enthousiast rond en geven antwoord op al hun (soms zeer technische) vragen.
 

ONDERHANDELING

 

Onderhandelen over de verkoop van je woning gaat verder dan het accepteren van het hoogste bod. Uiteraard is de verkoopprijs erg belangrijk, maar het onderhandelingsproces bestaat uit meer onderdelen. Zoals de overdrachtsdatum, de ontbindende voorwaarden en zelfs de overname van je gordijnen en andere roerende zaken.
 
Biedingen en de voorwaarden worden altijd met jou overlegd. Jij beslist uiteindelijk of en waarmee je akkoord gaat.
 

KOOPOVEREENKOMST TEKENEN

 

Wanneer jij en de koper overeenstemming vinden over de verkoopprijs en andere voorwaarden, stelt Ben Mordang Makelaardij de koopovereenkomst op. Hierin worden de onderlinge afspraken schriftelijk vastgelegd. Lees de akte zorgvuldig door en stel al je vragen aan ons totdat alles duidelijk is.  Samen met de koper gaan we over tot een bijzonder moment: het tekenen van de koopovereenkomst.
 

NAAR DE NOTARIS

 

Wij zorgen dat de koopakte en alle benodigde stukken bij de notaris komen. De notaris stelt een concept van de leveringsakte op en een nota van afrekening. Deze controleren we samen.
Op de dag van levering gaan we samen naar de notaris, een spannend en feestelijk moment. Na het zetten van je handtekening en de sleuteloverdracht is je woning officieel verkocht!
 
Meer weten en kennismaken? Neem contact met ons op.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring