Mijn favorieten

NVM Makelaar te Maastricht

Wist je dat sinds 2001 iedereen zich ‘makelaar’ mag noemen? Je huis verkopen laat je beter niet over aan een willekeurige makelaar. Je kiest voor kwaliteit, iemand die het maximale uit jouw woning kan halen. Als je het belangrijk vindt dat de makelaar goed opgeleid is en dat hij een degelijke kennis van het vakgebied heeft, kies dan voor een NVM-makelaar. De Nederlandse Vereniging Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed met ruim 4000 leden. Wij zijn met ons kantoor aangesloten bij de NVM.
 

WAAROM EEN NVM-MAKELAAR?


NVM-makelaars dienen zich te houden aan de NVM-erecode en volgen verplichte cursussen en trainingen om hun kennis op peil te houden. Een externe partij certificeert makelaars voor vakbekwaamheid. Alle NVM-leden zitten in dezelfde branchevereniging.
Een schat aan kennis en ervaring is dus binnen handbereik. Belangrijk is bijvoorbeeld de NVM Database, met daarin allerlei informatie over de te koop staande huizen. Tevens is de bekende website Funda.nl de etalage van de NVM-makelaars: op deze site tonen NVM-makelaars hun koopwoningen. Funda is voor de consument de meest gebruikte en best gewaardeerde woningsite. Indien je veel potentiële kopers wilt bereiken, is het dus verstandig jouw huis bij een NVM-makelaar in de verkoop te zetten.  Of je nu wilt weten wat een goede vraagprijs is voor je woning of op zoek bent naar een heel specifieke woning, een NVM-makelaar helpt je altijd verder.  
 

EEN NVM-MAKELAAR VOOR DE VERKOOP


Je gaat je huis verkopen en wilt graag dat de verkoop soepel verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor de woning. Neem contact op met Ben Mordang Makelaardij, aangesloten bij de NVM, dan ben je verzekerd van professionaliteit en kwaliteit.
 
Kijk voor meer informatie over de NVM op www.nvm.nl.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring